torstai 22. maaliskuuta 2012

Osta Innocent-smoothie: adoptoit samalla mehiläisen

Nyt on helppo tukea uusia suomalaisia mehiläisiä. Osta Innocent-smoothie, näppäile koodi kampanjan nettisivuille ja klik: olet adoptoinut mehiläisen!

Suomen Mehiläishoitajain Liitto on siis aloittanut Innocentin kanssa kampanjan, jonka tavoitteena on tukea mehiläisten tekemää tärkeää pölytystyötä. Vastaavaa kampanjointia on harjoitettu jo monessa muussa Euroopan maassa, ja näin on saatu lisää mehiläispesiä.

Eilisestä eli 21. maaliskuuta alkaen jokaisesta ostetusta smoothiesta (iso tölkki tai pieni pullo) adoptoidaan yksi mehiläinen. Kampanjaa voi seurata myös tykkäämällä Innocentin Facebook-sivuista.

Innocentin Adoptoi mehiläinen -sivuilla on paljon tietoa siitä, miksi mehiläiset ovat tärkeitä ympäristöllemme ja miksi Innocent haluaa tukea mehiläisten elämää. Eli ilman mehiläisiä ei saada hedelmiä ja marjoja, ja jos niitä ei ole, niin ei ole smoothietakaan. Eikä tietysti montaa muutakaan ruokaa.

Innocentin lahjoituspesiä on tulossa Helsinkiin paikalle, jossa niitä on mahdollisuus helposti käydä tutkailemassa.

Lauantaina 12. toukokuuta järjestetään myös kaupunkimehiläispäivä yhdessä Innoccentin, SML:n ja Stadin tarhaajat ja hunajafrendit ry:n kanssa. Tällöin adoptoituihin mehiläisiin ja ylipäätään hunajaan ja mehiläistenhoitoon saa tulla tutustumaan kuka tahansa. Tästä tulee lisää tietoa huhtikuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti