perjantai 26. syyskuuta 2014

Helsinkiläishunajaa eläinsuojeluyhdistyksen kissojen hyväksi

Hunaja kuin kissa: purkki
nimettiin Oro-kissan mukaan.
(kuva: Anneli Miljard)
Helsinkiläisellä Anneli Miljardilla on paitsi mehiläisiä, niin myös kissoja. Kun hunaja ja kissat yhdistettiin, syntyivät kissojen mukaan nimetyt hunajat. Yksi Oro-hunajapurkki päätettiin myydä omassa huutokaupassa Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen kissalan hyväksi.

Miljard kertoi tarinan mehiläishoitajien Facebook-ryhmässä:

"Nimesin hunajani kissojeni mukaan: juokseva kullavärinen sai nimekseen Oro (esp. kulta) kuvassa näkyvän vanhemman kullansävyisen notkean ja temperamenttisemman kissani mukaan, paksuksi kiteytetty vaalea hunaja puolestaan sai nimensä nuoremmalta hopeanhohtoiselta ja sävyisän tanakalta Silvialta.

Juoksevaa Oro-hunajaa tuli pantua purkkeihin niin vähän, että sitä riitti myyntiin vain muutamalle läheisimmälle kissahullulle, joten siitä tulikin himoittua harvinaisuutta. 

Yksi Oroa halunnut kaverini keksi sitten, että pane edes yksi purkki huutokauppaan, ja kun huutokaupan tuoton kohteeksi keksittiin vielä Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen kissala, saattoi nettihuutokauppa alkaa. 

Jännittävään huutamiseen osallistui kymmenkunta, ja loppusuoralla Oro-purkista käytiin kovaa taistelua. Voiton veti lopulta idean keksineen kaverini oma 35 euron huuto 330 gramman purkista, jolloin hunajan kilohinnaksi muodostui vaatimattomat 110 euroa. Todellakin kultaa purkissa! 
Huutajan puoliso epäilee siippansa mielenterveyttä... No, Hesy saa ostettua tällä vähän sapuskaa kissalaan ja meillä kaikilla oli varsin hauska huutokauppailta." 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti