keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Smoothie yhdistyy alkumaljaksi kuohuviinin kanssa

Mehiläishoitajain Liitolla ja Innocent-smoothiella on siis parhaillaan menossa kampanja, jossa voi adoptoida mehiläisen. Sen kunniaksi tänne toimistolle saatiin taannoin monta purkkia smoothieta testattavaksi.

Ensiksi ihailin purkeissa olevaa mehiläistietoa ja kuvitusta. Siellä niitä kuukauden työntekijöitä pörrää! Tekstit ovat tosin englanniksi eivätkä muutenkaan Suomeen paikallistettuja, mutta aika sööttiä silti.


Koska smoothieta oli reilusti, niin kotona heräsi ajatus kokeilla tuotetta muutoin kuin vain sellaisenaan juotuna (vaikka siis hyvää on ilman mitään lisukkeita). Niinpä eräät vieraamme saivat nauttia raikkaaksi alkujuomaksi kuohuviinillä höystettyä smoothieta.

Toimi varsin hyvin, mutta ei nyt ehkä kannata parhaita kuohujuomia tähän käyttöön pistää, vaan niitä sellaisia, jotka eivät ehkä sellaisenaan ole omaan makuun huippuhyviä.

Ja väri oli kauniin keväinen ja houkutteleva.Muistattehan, että lauantaina 12. toukokuuta Helsingissä järjestetään kaupunkimehiläispäivä. Silloin siis kaikki ovat tervetulleita tutustumaan adoptoitujen mehiläisten maailmaan Pauligin huvilalle. Tarkempaa tietoa tulee pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti