Kikherne-parsakaalipasta
2 rkl oliiviöljyä1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
1/2 tl kuivattua chiliä
2 tl currya
1 parsakaali nuppuina
suolaa
2 tl hunajaa
2 dl ruokakermaa
2 rkl sitruunamehua
2 dl kypsiä kikherneitä
pastaa
hienonnettua basilikaa tai korianteria
Suikaloi sipuli ja hienonna valkosipuli. Kuullota öljyssä sipulit,
mausteet ja parsakaali. Mausta
suolalla ja sekoita joukkoon kerma, sitruunamehu
ja kikherneet. Hauduta
miedolla lämmöllä kunnes
parsakaali on kypsää. Keitä pasta pakkausohjeen mukaan. Sekoita
kypsä pasta kastikkeen joukkoon ja
tarkista ruuan maku. Viimeistele annos hienonnetulla
basilikalla tai korianterilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti