Usein vastaavissa juuresruuissa on raaka-aineena hunaja: se syventää juuresten makua ja tuo mehukkuutta ruokaan. Vuohenjuusto, tuoretimjami ja rucola kruunaavat maun.
keskiviikko 29. elokuuta 2012
Uunipunajuuret vuohenjuuston kera
Bongasin Liemessä -ruokablogista herkullisen ohjeen uunipunajuurille. Punajuuri on liian harvoin käytetty herkku, joka sopii hyvin lisukkeeksi moneen ateriaan. Se on hyvä ja halpa syysruoka. Joulunahan punajuuren käyttö lisääntyy ja onhan se suosittu etenkin säilykkeissä.
Usein vastaavissa juuresruuissa on raaka-aineena hunaja: se syventää juuresten makua ja tuo mehukkuutta ruokaan. Vuohenjuusto, tuoretimjami ja rucola kruunaavat maun.
Usein vastaavissa juuresruuissa on raaka-aineena hunaja: se syventää juuresten makua ja tuo mehukkuutta ruokaan. Vuohenjuusto, tuoretimjami ja rucola kruunaavat maun.
Uunipunajuuret vuohenjuuston kera (neljälle)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti